Gratis Aanmelden

Lekkere moeder zoekt jongen

Mi-reille-xx (41)

Je hebt gelijk als je zegt dat ik niet meer de jongste ben, gelukkig ben ik hier ook niet de aller oudste, zeker niet. Iedereen wordt ouder, ook jij en ik ook. Ok, mijn borsten zijn wat gezakt en ook mijn billen zijn iets minder strak dan toen ik 25 was. Maar mannen denken altijd dat een wat oude poes geen lekkere poes is. Dan vertel ik jou heel eerlijk, met mijn poes is niks mis! Je zult zien dat ik niet voor de poes ben!!

Maak contact met haar
 1. Naam: Mi-reille-xx
 2. Leeftijd: 41 Jaar
 3. Woonplaats: Bussum
 4. Provincie:
 5. Land: België
 6. Geslacht: Vrouw
 7. Lengte: cm
 8. Postuur:
 9. Oogkleur:
 10. Haarkleur:
 11. Vervoer:
 12. Piercings: Ja
 13. Tatouages: Ja
 14. Roken: Ja
 15. Relatie: Single
 16. Anaal: Nee
 17. Slikken: Ja
Lekkere moeder Mi-reille-xx van 41 uit Bussum, zoekt jongen
SjanieB (42)
★★★★☆
Speels, intensief en een beetje stoer zie ik graag in een man. Een man die initiatief neemt op z'n tijd, die kan flirten en er van geniet als er met hem geflirt word. Positief ingesteld en sociaal.
Lustige moeder naaien
IsaXjes (45)
★★★★★
Jij hoeft verder niks te doen dan alleen maar verlekkerd toe te kijken, heerlijk toch? (tenzij je zegt ik wil je helemaal gaan verwennen na al dat gedans dan ben ik de laatste die je wegstuurt natuurlijk..)
Oude cougar beffen
iwantnonickname (39)
★★★★★
Ik hou dus niet van routine en jij ook niet, je wilt op ontdekkingstocht gaan met me door erotische spelletjes te spelen, samen te dansen, sexy kleding van me uit te trekken en mijn lichaam te verkennen, en ik bij jou natuurlijk. Elkaar vragen stellen en het antwoord in de ander zijn oor fluisteren. Spannend!
Geile moeder daten
Nicky22 (41)
★★★★☆
Je moet serieus met me zijn, ik zou blij zijn als je me eventjes berichtte of zoiets. Ben je in de buurt?
Eenzame moeder contacteren
fasjon (37)
★★★★★
Niet om te drinken bijvoorbeeld maar ik wil weleens weten hoe het is als een pik in mij zit en dan plast of hoe het is om het over me heen te voelen. Er zijn zoveel opties maar dat moeten we dan echt eens gaan bekijken welke we lekker vinden.
Hete mama ontmoeten
Rhea (37)
★★★★★
Ik zoek 2 mannen die geen sex hoeven te hebben met elkaar. Ik wil dat ik van jou de volledige aandacht krijg.
Mooie mama zoekt jongen
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2021 Mature Sexdates