Gratis Aanmelden

Lekkere oma verwennen

SandraD (52)

Wat ik wil? Iets wat ondeugend is! En vooral niet alledaags. Ik sta open voor veel avonturen en ik zou het echt heel leuk vinden als een man het initiatief neemt. Laat die kriebels maar komen!

Maak contact met haar
 1. Naam: SandraD
 2. Leeftijd: 52 Jaar
 3. Woonplaats: Wassenaar
 4. Provincie:
 5. Land: België
 6. Geslacht: Vrouw
 7. Lengte: cm
 8. Postuur:
 9. Oogkleur:
 10. Haarkleur:
 11. Vervoer:
 12. Piercings: Ja
 13. Tatouages: Ja
 14. Roken: Ja
 15. Relatie: Single
 16. Anaal: Ja
 17. Slikken: Nee
Lekkere oma SandraD van 52 uit Wassenaar, verwennen
Toygirl (46)
★★★★☆
Bereid om van alles uit te proberen als het komt op speeltjes en standjes. Misschien kunnen we elkaar nog wat nieuwe dingen laten zien. Ik ben niet op zoek naar een relatie geen doe en gewoon los contact.
Oude cougar zoekt jongen
JaneyV (42)
★★★★★
Ik vind het leuk om een ??serieuze man te ontmoeten, klaar om me te settelen en zal me accepteren voor wie ik ben! Ik wil dat je eerlijk tegen me bent en je vertelt me of je echt ge?nteresseerd bent in mij!
Lustige moeder ontmoeten
RobinXje (45)
★★★★★
Iemand die ontzettend graag aan orale seks doet. Ik ben toch echt wel van het knuffelen en de zachte tedere intimiteit. Ben jij van hardcore, zwepen en stokslagen dan hoef jij mij niet aan te schrijven. Uitdagend zeker wel, maar alles met wederzijds respect.
Mooie cougar beffen
EstherdeP (46)
★★★★★
Wie staat open voor een geil experiment in de slaapkamer? Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Laten wij dan afspreken!
Mooie cougar verwennen
X-Michelle (41)
★★★★★
Ik hou er wel van als een man zeker is van zichzelf, zich als een heer gedraagt en kan het waarderen als hij galant is. Maar ook je slechte eigenschappen zou ik wel eens willen weten, je neemt elkaar namelijk zoals je bent en veranderen dat hoort er niet bij.
Mooie moeder beffen
Jess136 (47)
★★★★☆
Je moet wel begrijpen wat ik allemaal heb meegemaakt, me het gevoel geven dat er nog steeds een kans is om een goed ??leven te leiden en dat alles gebeurt om een reden! Vertel me ook wat ik voor jou kan doen want ik wil jou ook bijstaan in de moeilijke momenten.
Lekkere cougar daten
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Mirre
★★★★★★★★★☆
Is hier iemand aanwezig die een serie laurieren wil komen snoeien bij mij thuis? En daarna een beloning in ontvangst wil nemen in natura? Het gaat om 11 meter aan laurieren.
Struiken snoeien (Klus van 1 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
© 2023 Mature Sexdates