Oude oma van 50 bornem

Rosita77 is een geile 50-jarige cougar uit Meppel in de regio Drenthe. Ze is een oude oma met donker blond haar en ze bornem !
Ja, ik wil sex met deze cougar
Laatst online:
Vandaag
Aantal keer bekeken:
2028x
Neemt anaal:
Nee
Geeft blowjobs:
Ja
Zaad slikken:
Ja
Relatie:
Mogelijk
Sexdating:
Ja
Orgie:
Ja
Orientatie:
Hetero
Orale-sex
Pijpen
Rollen-spel
Rimmen
Trio-sex
Persoonlijke info over Rosita77
Wie ben je?
Ik ben Rosita77, een 50-jarige cougar
Waar woon je?
Ik woon in Meppel, Drenthe
Hoe zie je eruit?
Ik heb blauwe ogen, donker blond haar en een slank lijf
Rosita77 in haar eigen woorden
Ik ben een hele lieve, zorgzame vrouw met genoeg liefde om te geven! Ik was getrouwd, maar hij besloot er vandoor te gaan met een collega, dus nu ben ik twee jaar alleen. Kinderen zijn het huis uit, dus zit vrijwel elke avond alleen. Natuurlijk, soms is dat lekker, maar iedereen heeft liefde en intimiteit nodig toch? Zou leuk zijn mocht ik hier iemand vinden die er net zo over denkt, en mij de moeite waard vind! Ik hoop dat jij vooral in de avonden vaak tijd hebt.
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Lekkere billen, Rosita77
★ Ferwerderadeel, Friesland 👍 Rosita77 vindt dit leuk
Zin om jouw poes uit te wonen
★ Beesel, Limburg 👍 Rosita77 vindt dit leuk
Heb je niet eens zin in om met mij te gaan sexen?
★ Maastricht, Oost-vlaanderen
Ik wil je goed in je poes nemen
★ Renkum, Gelderland
Squirt me in de mond, geile vrouw
★ Tynaarlo, Drenthe
Heb je tijd om te neuken?
★ Deurne, Noord-Brabant 👍 Rosita77 vindt dit leuk
Ik wil je lekker neuken, schatje..!
★ Boxmeer, Oost-vlaanderen
Stuur Rosita77 een email
Vriendinnen
Sonia49
Nelleke68
Lyanne
AzienSubje
Simone79
Theressa
Robin7834
Stafanie
Gewilligkontje
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.